Haukelands venner er en venneforening som har som formål å gi pasienter og pårørende på Haukeland universitetssjukehus "det lille ekstra" slik at sykehusoppholdet blir så bra som mulig. Her kan du lese om små og store tiltak venneforeningen har satt i gang. Velkommen til å bidra du også!

mandag 4. juni 2012

Du kan bidra


Midlene vi får inn blir uavkortet videreført til pasientene. Spesielt til kronisk syke og langtidspasienter slik at de får en hyggeligere og mer innholdsrik hverdag. I tillegg til den forholdsvis beskjedne kontingenten er det også mange andre måter for deg, din bedrift eller organisasjon å bidra på.

Haukelands Venner arbeider for å få lokalsamfunnet til å bry seg enda mer om pasientene ved Haukeland Universitetssykehus. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med alle som ønsker å bidra med trivselsfremmende gaver og tiltak for pasientene ved sykehuset.

Haukelands Venner samarbeider med sykehuset slik at vi vet hvilke avdelinger og pasientgrupper som har spesielle behov. Du, din bedrift eller organisasjon velger selv hvem dere ønsker å støtte og hvordan dere vil støtte. Ønskelisten gir en liten oversikt over hvilke trivselsfremmende behov som finnes rundtom på sykehuset, men har du andre tiltak å bidra med, ta kontakt med venneforeningen.

Det er mange eksempler på gaver som har gledet pasienter:

  • Nye og fargerike gardiner til barnekirurgisk avdeling
  • Den alvorlig syke pasienten som fikk levende julekonsert ved sengen
  • Bedriftsbesøk
  • Kinotur, Akvariet og andre severdigheter i Bergen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar